Nöjen

UNDERBAR VECKA PÅ KOS

Jag ber så mycket om ursäkt för min inaktivitet, men jag har varit på solsemester i Grekland. Vi spenderade en hel vecka på underbara ön Kos i södra Grekland med våra bästa vänner. Tanken var att jag skulle skriva under veckans gång, men internetet var så dåligt att jag inte hade någon möjlighet att uppdatera er på plats.

Vi bodde på hotellet Atlantica Marmari Beach och det är ett familjhotell med All Inclusive. Det är ett jättestort hotell med 3 pooler, vattenruschkanor, 3 barer, 3 resturanger och hur mycket god mat och dricka som helst. Vi har verkligen haft semester! 

För det mesta var vi på hotellet och solade och badade, men vi har även haft lite äventyr. Vi har spelat tennis och beachvolleyboll, vi har lekt med vår älskade guddotter och i onsdags hyrde vi en bil och åkte runt på ön. Vi åkte till Kos Stad för lite shopping men vi tog även en tur uppför berget där vi hittade en perfekt panoramaplats där man hade en magisk utsikt över hela ön. Vi hittade även en vacker skog som hade massvis med vildkatter (som förövrigt fanns ÖVERALLT på ön - katter i mängder!) och PÅFÅGLAR. Det var riktigt häftigt att se. Vi hittade även sköldpaddor och toppen på iet var när vi åkte till Paradise Beach, som är den finaste stranden på ön. Hade vi kunnat hade vi stannat där hela dagen, men vi hade mycket vi ville knö in under den dagen.

Så som ni hör så har vi haft en magisk vecka och vi behövde verkligen detta, speciellt efter detta året vi haft. Det var så skönt att bara släppa allt och få vila upp sig. Men det suger lite att vara tillbaka hemma igen. Vi hade lätt kunnat stanna några dagar till, men nu är det helt enkelt tillbaka till verkligheten som gäller. 

Gillar