Nöjen

TRÄFF MED FÖLJARE

Detta blev en mycket intressant helg... För några veckor sedan kollade jag om det fanns något intresse för mina följare att träffa mig och Sofia för en promenad och fika här i Rävlanda. 30 stycken tackade ja, så jag räddade så möjligheten fanns att göra just det denna helgen. Så både i lördags och igår så tog jag och Sofia en promenad till Rävlandaskolans parkering, där det var bestämt att vi skulle ses och så var tanken att jag vi skulle gå skogspromenad tillsammans och sedan fika i gillestugan.

I lördags gick vi ner, väntade en halvtimme på att någon skulle dyka upp - ingen kom! Så jag och Sofia fick minsann gå promenaden själva. Det gjorde iofs ingenting för det var fint väder och det blev en mysig stund ihop. Jag blev dock lite förvånad (och besviken) att ingen kom då det varit så många som visat intresse. Det är även därför som jag inte var aktiv på mina sociala medier på lördagkvällen för jag skämdes över att berätta att min träff blev en sådan flopp. Till en följare ljög jag faktiskt att 4 personer kom, just för att jag skämdes så. Läser du detta inlägget Filippa så ber jag tusen gånger om ursäkt att jag ljög för dig men det tog helt enkelt några timmar för mig att inse att det inte är något att skämmas över.

Igår var det även då dags att vandra ner till centrum och möta följare. Då var jag dock inte lika taggad då jag såg framför mig att jag ännu en gång skulle sitta och vänta på folk som inte dyker upp. Dock dök det upp EN person idag. En underbar tjej som var jämngammal med mig och också är en IVFare. Hon hade följt mig i 2 års tid så hon var nervös men exalterad att få träffa mig och jag är så glad att hon tog sig tid och mod att göra just det, för vi klickade som fan! Vi promenerade i 2,5 timma och samtalsämnena flöt på så bra och i slutet ville vi inte ens säga hejdå till varandra. Vi stod vid hennes bil i över en halvtimme och pratade om att åka hem men det blev inte av. Tack för att du kom och förgyllde min dag och faktiskt hela helgen! Vi måste ses igen! <3

Gillar