Mammalivet, Sofia

SÄGA FARVÄL TILL EN NÄRA VÄN

Jag tog en paus från bloggandet i helgen för det har varit en tuff period. Igår var vi på begravning och tog farväl av en nära teatervän och det har dränerat oss båda. Hennes bortgång kom som en chock och har påverkat oss enormt. Vi har därför vilat mycket och även gett varandra egentid för att helt enkelt samla kraft att orka med.

Utöver begravningen var vi hos mina föräldrar i söndags och åt middag men annars har vi bara varit hemma och städat lite samt fått lämnat in min bil på lagning.

Denna veckan har jag inget planerat. Jag tänkte ta dagarna som de kommer och helt enkelt se vad jag orkar/vill göra. Jag har några väninnor jag kan träffa nu när bilen är lagad och sen vill jag även åka till Erikshjälpen och kolla lite. Jag älskar secondhand och jag har massa bröte jag ska skänka till dom.

Sofias kompisar

När det gäller pluppan så fortsätter hon att växa så det knakar. Hon har haft problem med gaser och magont i några dagar nu, så vi testar att ändra om lite med ersättningen och droppar för att se om det kan hjälpa henne. Utöver det är hon en glad bebis och vi börjar misstänka att det snart kommer att komma ett leende. Jag lyckades få en liten smilgrop på video och hon är verkligen helt bedårande ❤

Sofia, 5 veckor gammal

Gillar