Sociala Medier

ORDNING PÅ JOBBET IGEN

Just nu sitter jag och har rast på jobbet och för första gången på över ett halvår känner jag ett lugn. Det har varit otroligt mycket på jobbet nu med elever, personalbrist, sjukskrivningar och annat så man har inte kunnat ha någon ro. Däremot har vårt hårda arbeta börjat gynna sig och nu börjar vi närma oss en bra rutin, vilket känns skönt. 

Denna arbetsstress har gjort att annat har fått hamna efter, som exempelvis bloggen, youtube-kanalen och sociala medier. Orken har helt enkelt inte funnits till det, men nu känner jag att lusten börjar komma tillbaka och att det är dags att dra igång allt igen. Jag har idéer på flera videos till min youtube-kanal. Nu i efterhand är jag inte alls nöjd med min video om Letrozol. Jag gillar den i den mån att jag förklarar hur den har fungerat på mig, men jag vill nog göra en till video där jag förklarar mer ingående vad den används till. Jag fick även ett förtydligande av en kär läsare (Tack, Susann!) att det är ett ämne som jag verkligen kan gå in mer djupgående på.
Det är så lustigt när man är i den situationen man är i - man glömmer lixom av att det inte är allas vardag. Jag utgår från att alla som är på mina sidor vet lika mycket som jag om infertilitet, medicinerna, läkarbesöken och remisserna, men så ligger det ju faktiskt inte till. Det finns nog tusentals med information jag lätt hade kunnat dela med mig av, men det är så mycket att det blir svårt att identifiera vad. Där vill jag att ni läsare ska känna att ni kan hjälpa till med. Jag älskar att ha kontakt med er, så tveka inte att höra av er av idéer, tips och annat som ni skulle vilja veta mer om gällande mig, min infertilitet, framtiden eller annat. Antingen genom att skriva direkt till min på min Instagram eller att slänga in en kommentar nedan. Jag gör detta för ER skull och det kanske finns några där ute som är intresserade av att dela med er av era historier och erfarenheter genom exempelvis ett samarbete. Det hade varit roligt!

Gillar