TV

OM PREMIÄREN

Igår var det äntligen premiär av tvprogrammet Var Fan Är Storken? och HERREGUD va bra det blev! Vi firade med att Frida kom på besök och vi drack och åt gott medans vi tillsammans tittade på de två första avsnitten. Jag kan säga att det inte fanns ett enda torrt öga under seriens gång och man föll verkligen pladask för de andra underbara paren. Jag hoppas verkligen att alla får sina lyckliga slut, för ni alla förtjänar det.

Tyvärr så var inte jag och Cristian med i de två första avsnitten, men vi surade inte för det. Carina gör ett sånt bra jobb med att intervjua de andra och det var mycket professionellt gjort att kombinera läkare/experter med parens historier, för att allt skulle smälta samman fint. Vi ser så fram emot över att få se våra sekvenser, men efter att ha sätt gårdagens avsnitt så är vi inte längre oroliga. Det ska bara bli kul att få dela med oss av vår resa och se era reaktioner (haha, fast ni vet ju redan hur det kommer sluta för oss).

Men har ni mot förmodan missat att se Var Fan Är Storken så går reprisen på Kanal 5 på lördag klockan 18.05. Avsnitt 2 och de avsnitt som kommer efter kommer att sändas nästa onsdag klockan 21. Har ni däremot Discovery + ligger redan 2 avsnitt uppe som ni redan nu kan titta på.

Trailern till Var Fan Är Storken som går på onsdagar klockan 21 på Kanal 5

Gillar