Teater

NYA VÄGAR VISAR SIG

Sedan aborten har jag återigen tagit fram mitt intresse över astrologi och tarotkort. Jag har lagt tarot varenda dag och försökt lära mig korten så mycket som möjligt. Håna mig hur mycket ni vill, men det får mig avslappnad och jag har märkt mycket sanning i det korten visar. De senste 2 veckorna har korten berättat för mig att det kommer ske ändringar i min karriär, någonting jag INTE har förstått då jag i nuläget är sjukskriven och inte ser mig själv återgå till arbetet på ett bra tag. Det ändrades däremot idag.
Jag har under ett tid oroat mig över min framtid inom teatern. Ni som följer mig vet att jag och Cristian båda håller på med teater och att det var så vi träffades. När jag blev gravid bestämde vi båda skulle tacka nej till teatern, då bebisen skulle komma vid repetionstarten och det skulle ta alldeles för mycket tid från honom. Men strax efter att aborten var bestämt fick Cristian erbjudandet om en mindre roll i höstens fars och han tackade ja. Nu försöker teatern få mig intresserad av att återta mitt arbete som regiassistent. Jag anser däremot att jag inte är redo för det sortens arbete då det kräver alldeles för mycket kraft, energi och tid från mig och jag är inte stabil nog för det i nuläget. Att jag tackade nej kan däremot leda till att chansen är att jag inte får vara med nästa år. Det har hänt förr - att någon tackar nej till teatern och att man då blir ersatt av någon annan och får stora svårigheter att ta sig in i gruppen igen. Det låter brutalt, men så fungerar den världen.

Min oro lättade däremot idag när H.K hörde av sig med ett jobberbjudande till mig. Jag tänker inte avslöja vem det är, men han är en establerad man i teaternvärlden och har skådespelat bland annat med Stefan och Krister. Han ägde farsen innan men har nu sålt den för att lägga sin energi på andra projekt såsom mordgåtor & stand-up komedi och revy. Han hörde som sagt av sig till mig idag för de ska spela in sina föreställningar för livestreams, på grund av Corona. De söker efter en produktionsassistent som ska hjälpa dom att spela in och eventuellt även deras Youtube-kanal. Låter det som något för mig? Hell yeah!
För er som inte känner mig så studerade jag film och foto på gymnasiet och då var min dröm att studera på Filmhögskolan. Livet gjorde att dom planerna ändrades men intresset för foto och film har alltid funnits, vilket förklarar mitt intresse av Youtube och beslutet att starta en Youtube-kanal. Jag har däremot aldrig arbetet med filmning innan och det ska bli jättekul att eventuellt få arbeta med det jag alltid drömt om. Och i kombination med teatern gör det detta till mitt drömjobb.

Gillar