Allmänt

NU ÄR JULEN SLUT

Ännu en jul är över och trots restriktionerna så blev det en riktigt mysig jul. Julafton blev enkel med en jullunch med Cristians pappa och under kvällen blev det bara jag och Cristian med tvmys och mat & godis i mängder.

På juldagen åt vi lunch här hemma med mina föräldrar, min syster och hennes sambo - så julafton x2. Det är sällan vi får möjlighet att ses allesammans samtidigt, så det var kul att få tillfälle att umgås och uppdatera familjen om allt. De har vetat om graviditeten sedan start men nu syns magen på mig så det blev mycket prat om graviditeten, men även om Gabriel.

Ett stort positivt den här helgen var att jag har börjat få tillbaka min energi. Illamåendet är borta, men däremot spyr jag fortfarande på mornarna och kvällarna så jag har inte kunnat hjälpa till så mycket med matförberedelserna... Däremot har Cristian varit fantastisk med att förbereda och fixa inför våra besök, städat och varit en perfekt värd. Han har verkligen varit i sitt esse och jag är så tacksam att ha honom i mitt liv.

Gillar