Nöjen

HURRA HURRA HURRA!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cake It Easy 

Då var det dags för den tiden på året igen - det är dags att fylla år! På torsdag fyller jag och min älskade make år. Ja, vi har den stora äran och dilemmat att fylla år på samma dag - vilket har både sina för och nackdelar. Men i år är det fokus på mig, för jag fyller hela 30 år. 

Jag är en sådan person som ÄLSKAR födelsedagar, både att själv fylla år och att
vara festfixaren för andras födelsedagar. Men i år har jag gett ansvaret för mitt födelsedagsfirande till Cristian. Skrämmande, men sant! Jag misstänker att han kommer ordna någon slags överaskningsfest för mig, för det gav jag honom förra året när han fyllde 40 och jag tror att han kommer vilja trumpfa den. Jag hade berättat för honom att vi skulle ut och äta tillsammans och sedan ta en öl på hans favoritställe Ölrepubliken i Göteborg. Det han däremot INTE visste var att alla hans vänner och bekanta (plus hans systrar som kom ända från Stockholm och Eskilstuna för att träffa honom) väntade på honom i Ölrepubliken. Det blev en fantastisk kväll och han blev helt paff av att jag hade lyckats hålla det hemligt. Så nu är det en liten intern tävling om vem som kommer ordna den bästa festen... Vi får se vem som vinner!

Det jag däremot vet är att våra familjer kommer hit på söndag och då är planen att vi ska bjuda på plockmat, kaffe och tårta. Idag är planen att göra en inköpslista för kalaset och just nu är jag inne på Cake It Easy och kollar in vad de har för olika tårtor för hemleverans. Jag personligen ÄLSKAR prinsesstårtor och jag hade turen att hitta ett bageri på deras hemsida som gör prinsesstårtor och som finns i Landvetter (som ligger 20 minuter från där jag bor, vilket blir perfekt). Det tillsammans med kaffe, lite olika pajer, en sallad och baguetter blir perfekt som kalasmat!   

Gillar