Gravid

HISTORIEN UPPREPAR SIG

I skrivandets stund är jag gravid i vecka 8 och nu kan jag bekräfta att denna graviditeten är precis som den förra. Förra gången blev jag sjukskriven från och med gravidvecka 10 i 7 veckor på grund av extremt gravidillamående. Även denna graviditeten blev jag sjukskriven på grund av illamående och jag spenderar mina dagar i soffan eller sängen med spyhinken som bästa vän och försöker få dagarna att gå med hjälp av dataspel, tvserier eller genom att kolla Youtube. Däremot har jag märkt att dagarna redan har börjat smälta samman och jag har inte någon vidare koll på varken veckodag eller omvärlden.

På torsdag däremot är det dags att åka till Sahlgrenska för ultraljud. Då vi gjorde IVF så är det standard att åja till dom i vecka 8 för att kolla så fostret ligger rätt och hitta ett hjärtljud... och ser det bra ut så blir vi utskrivna från Sahlgrenska och allt överlämnas till mödravården. På grund av Corona så får inte Cristian följa med, men han och Frida kommer sitta i bilen och vänta på mig. Jag kommer ihåg förra graviditeten när vi var där - jag var så nervös och orolig (få jag inte hade så många symptom) men då jag har det i mängder denna gången så är jag inte ett dugg orolig, utan jag vet att vi kommet få se en jordnöt även denna gången och se ett hjärtslag.

På fredag är tanken att jag ska spela in ny gravidvecka på Youtube och berätta hur ultraljudet gick och hur jag har mått. Jag vill inte avslöja allt innan, då jag vill att Youtube ska vara min största plattform. Jag får ta några dagar och fundera på hur jag kan göra för att involvera blogg och Youtube tillsammans på ett bra sätt.

Gillar