Nöjen

HELG MED KUSINERNA

Nu har vi äntligen landat på hemmaplan efter en underbart mysig helg i Eskilstuna med Sofias kusiner. Cristians syster och hennes familj bor där, så vi packade ihop bilen och åkte för att hälsa på dom denna helgen och helt enkelt ge kusinerna en möjlighet att umgås med lilltjejen. Tanken var att jag skulle dokumentera resan, men vi hade helt enkelt för trevligt så det glömdes av.

Cristian hade roddat om sitt arbetsschema så han bytte sin lediga onsdag mot fredagen, så när vi vaknade så packade vi ihop bilen och åkte de 4 timmarna mot Etuna. Resan gick jättebra, som vanligt. Sofia har inga problem med att åka bil, så hon sov mycket. Vi stannade i Mantorp och käkade, det gör vi varenda gång och där passade vi även på med blöjbyte och matning av lillan innan vi for vidare.

Vi var framme vid 15 tiden och då blev det rull fulle direkt - de tre tjejerna hade en dragkamp om vem som skulle få hålla i Sofia, så det slutade med att Cristian fick sätta en timer så det inte skulle bli bråk. Lillgrabben hade däremot en tuff start och blev lite svartis när hans mamma höll i henne, men efter ett tag så ville även han mysa med henne. Så fredagen var riktigt trevlig - vi åt tacos hela gänget och spelade brädspel.

Vi sov över i en stuga på Vilsta Camping och den campingen rekommenderar vi verkligen! Stugan var liten men hade 4 bäddar och vi fick även en resesäng som Sofia sov i. Stugan hade eget badrum och ett miniköp med kokplatta, kylskåp samt även kaffekokare och vattenkokare - så stugan var precis lagom för vårt ändamål då vi bara skulle sova där. Och sängarna var HUR SKÖNA SOM HELST! Så bara positivt!

På lördagen fortsatte vi i samma anda - vi spelade mycket brädspel, bland annat favoriterna Skip Bo och Ticket to Ride. Ungarna turades om att hålla och ta hand om Sofia och innan maten så gick jag och tjejerna till affären med vagnen för att få lillan att somna. Det hela blev en mycket lugn kväll och det var riktigt mysigt att få umgås allesammans igen.

Idag hade vi däremot ett mission! Vi packade bilen extra tidigt för att klockan 14 skulle Cristian vara i Lerum för kollationering med revyn. Det blev tajt om tid men vi hann precis i tid, vilket var riktigt skönt. Så jag och Sofia smet in på teatern med Cristian och medan han läste repliker med ensablen så passade vi på att få i henne lite mat och blöjbyte innan vi fortsatte resan hemåt, men utan Cristian denna gången. Han fick skjuts hem när kollationeringen var färdig och nu sitter vi i soffan allesammans och är helt slutkörda efter helgens aktiviteter. Men trevligt var det, så tack!

Gillar