Allmänt

ETT MEDDELANDE FRÅN UNIVERSUM I OROANDE TIDER

Jag måste berätta för er om vad som hände i tisdags! Jag var på jobbet, det var dag 2 i menscykeln så jag var lite hormonell och det var dagen innan sprutstart för IVFen - så mitt humör var katastrofalt! Jag var arg som ett bi på precis alla och ville strypa de som försökte prata med mig. Jag ville bara vara ifred och tyvärr så undvek jag mina arbetauppgifter och istället prioroterade arbeten på datorn för att komma bort och vara ifred.

Jag berättade däremot för mina två kollegor som jag arbetade närmast med under dagen och de förstod (fantastiska som de är!) och löste tom så att jag kunde gå en promenad innan sista lektionen, då jag inte kunde skaka av mig irritationen.

Så jag begav mig ut på min favoritpromenad till sjön, som ligger dryga 10 min promenad från jobbet. På vägen dit fick jag även besök av en hare som bestämde sig för att komma nära och säga hej till mig. Jag lyckades få allt på film (om ni vill se) och i filmen ser man hur nära han är och att han tittar intensivt på mig, som om han vill säga mig något.

Jag har under de senaste 2 åren fått ett stort intresse för saker som man kan klassa som lite häxaktigt - bland annat tarot, astrologi, horoskop, kristaller, numerologi mm. Jag tror även på Spirit Animals & Spirit Guides och jag tror på att Universum skickar oss meddelanden för att guida oss.

Haren är ett riktigt bra exempel på detta, då haren/kaninen representerar bland annat fertilitet, kreaktivitet och ångest. Just denna dagen baserades mitt humör på min oro om framtiden och min kommande IVF, vilket lustigt nog haren representerar. Jag tolkar därmed mitt besök av haren att Universum skickade honom till mig för att lugna mig och påminna mig om att jag är på rätt väg och inte ska vara rädd för att ta den vägen. Jag vill även tolka det som att vi är på rätt väg att äntligen få vårt älskade barn.Gillar