Sociala Medier, Vår infertilitetsresa

EN FÖRÄNDRING I SIKTE

Jag är i chocktillstånd just nu! Jag har på senaste tiden tagit avstånd från bloggen och istället prioriterat min Instagram, då jag får mer respons där. Det kommer däremot att bli en ändring på det för idag fick jag ett mail som kommer att ändra saker och ting. Jag hoppas verkligen inte att jag får smäll på fingrarna som berättar detta, men det stod ingenting i mailet om att detta skulle hållas hemligt. Jag har blivit utvald att medverka i blogg.se nya segment om familjelivet, eller mammabloggar som de även kallar det. 
Jag kan inte riktigt greppa detta, jag och min lilla blogg ska få vara del av någonting så stort som att bli mammabloggare. Jag ansökte för 3 veckor sedan i tron om att jag ALDRIG skulle bli utvald. Hur skulle jag kunna bli det, jag är ju inte ens en mamma?! Däremot skrev jag i min ansökan att resan till att bli mamma är exakt lika viktig som efter man fått plusset... och de verkade gilla den idén - och mitt koncept tydligen!

Detta är verkligen en dröm för mig. Jag har alltid haft bloggar, men aldrig hittat något ämne som inspirerat mig tillräckligt mycket för att fortsätta. Jag har även alltid drömt om att starta en Youtube-kanal och just nu känns det som att jag är ett steg närmre dessa drömmar. Men är jag redo för det? Det krävs mycket arbete att hålla en blogg igång och med ett heltidsjobb, teatern, ett socialliv och ett äktenskap kommer det säkert bli tufft att bolla allt på en gång. Men jag är taggad och maken min står stolt vid min sida och stöttar mig igenom allt. Nu ska jag bara smälta allt detta och invänta instruktioner från blogg.se.

Gillar