Min cykel

DAG 27

Nu är det inte många dagar kvar innan vi vet om jag är gravid eller inte. Jag kunde inte låta bli att ta ett graviditetstest igår och det visade negativt. Jag hoppas innerligt att det helt enkelt var för tidigt för att testa och att det snart visas ett underbart plus. (Det blev inget plus denna månaden heller)

Jag har varit tillbaka på jobbet på heltid i en hel veckan nu och jag måste säga att jag mår riktigt bra. Det har varit en riktigt tuff vecka, men jag har lyckats hålla mig lugn, glad och redo för ändringar. Så ett stort steg i rätt riktning! Jag har även bestämt mig för att stanna kvar på jobbet även till hösten. Jag var på några arbetsintervjuer under min sjukskrivning, men trots att de alla slogs om mig så kände jag att jag ville stanna kvar med mina elever. 

Symtommässigt har det även blivit bättre. Brösten ömmar mer, men det brukar dom göra vid menstider. Jag har haft lite molvärk av och till men acnen är nu helt borta (TACK OCH LOV!). Jag kan dock inte säga om det är gravidtsymtom eller menssymtom, för jag har alltid en jävla massa symtom strax innan mensen så jag orkar inte analysera dom mer.

Det jag ser fram emot mest just nu är fredag. Då åker jag och maken, tillsammans med bästa kompisarna och deras dotter till Grekland! En resa som varit planerad i ett helt halvår och fy fan vad vi har längtat! En hel vecka av sol, bad, drinkar och dykning - det behöver vi efter den här helvetestiden. Men känn er inte bortglömda! Jag lovar att ta massa bilder, filma och skriva om alla äventyr. Planen är även att filma på tisdag så det kommer upp lite videos på min Youtube medan vi är borta. 

Gillar