Sofia

BVC & ROTA VACCINET

Inlägget innehåller annonslänkar från Herobility Igår var vi på BVC igen och hon fortsätter att växa så det knakar. Nu har hon passerat 5-kilo sträcket med sina 5130 gram och nu är hon 56,5 cm lång. Barnmorskan berömde henne för sin härliga hud och att hon följer blicken bra & är aktivt delaktig i omgivningen. Däremot har hon fått platt huvud på höger sida så det måste vi kolla upp med en expert. Hon föredrar att ligga på rygg med huvudet lutat mot sin högra sida så nu försöker vi tvinga henne att byta sida. Däremot var inte barnmorskan orolig för hennes huvud är fortfarande mjukt och det går att åtgärda.
Nu tränar vi mycket på nackträning och att ligga på mage, men det är inte många minuter hon vill göra det på. Idag fick hon även testa att sitta upp själv och det verkade hon gilla. Hon var tyst i hel 10 min och bara tittade runt, men sen blev hon trött.
I helgen ska jag äntligen få träffa några av mina följare. Jag la upp en förfrågan för några veckor sedan om det fanns nått intresse för dom som bor i närheten att vilja träffa mig och Sofia. Det fanns det! Hela 30 st tackade ja, så både på lördagen och söndagen ska jag ha en Meet N Greet. Det är samling på Rävlandaskolans parkering kl 12 och så ska vi gå en promenad i motionsslingan och fika vid grillplatsen. Det ska bli jätteroligt men jag är hur nervös som helst! Att träffa främlingar är ju alltid läskigt och speciellt när det är flera samtidigt, men jag tror att det kommer bli roligt så fort nervositeten släppt.

Gillar