Mammalivet, Sofia

BVC OCH PROMENAD I SOLEN

Ännu en onsdag och det betyder att pappa är hemma. Han är föräldrarledig på måndagar och onsdagar och det är verkligen fantastiskt att ha honom hemma.

Idag tog pappa sovmorgon så jag och Sofia hade mysstund i soffan. Hon är så alert nu för tiden, så jag testade en ny grej Jag har köpt lite leksaker till henne och den ena leksaken är en aktivitetsboll med en spegel i sig. Den la jag framför henne och hon blev helt hänförd. Hon låg i 20 minuter och stirrade in i spegeln och räckte ut tungan till spegelbilden. Hur gulligt som helst!!

När pappa vaknade gick vi en promenad med vagnen. Det var jättefint väder så vi tog vägen till motionslingan där det finns fin natur att titta på och även en kolera begravningsplats.

Vi hann även en andra promenad till BVC och idag var det besiktning med distriktssköterskan. Sofia fick fulla poäng och allting såg bra ut. Hon är nu 55 cm lång och väger 4790 gram, så hon växer snabbt.

inviger bärselen

Nu blir det att äta lite hemmagrillade hamburgare och kolla på tvserier. Vi är just nu inslukade i serien Lucifer - är på säsong 3 nu och vi är helt besatta. Så det är det resten av kvällen kommer bestå av.

Gillar