IVF

BESTÄLLT MINA IVF MEDICINER

Oh boy! Igår kom jag på, mitt i all stress, att jag helt hade glömt att beställa hem mina mediciner som jag kommer att behöva under min IVF behandling som startar om lite mer än en vecka. Med oro att någon skulle ha flera veckors leveranstid klickade jag mig in på apotekets hemsida och jag kunde som tur var beställa hem allt med desamma. Phew! Men dyrt blev det!  Det är tur att man har högkostnadsskyddet för annars hade det kostat 5000 kr. Fy tusan va pengarna hade runnit iväg annars! 

I övrigt har jag fullt upp med teatern. På söndag är det premiär så hela helgen och hela denna veckan är det rep varenda dag framtills det är dags. Det blir därmed inte mycket fritid, utan livet består enbart av jobb och repetitioner. Men kul är det och maken min (som spelar huvudrollen) är extremt duktig! Det enda jobbiga är dock att årets pjäs handlar om ett par som ska adoptera. Detta gör att man blir påmind då och då om hur vår situation verkligen ser ut och det har blivit några tårar under repperioden. Men nu börjar det bli enklare för nu är det bara en vecka kvar tills vi börjar starta med sprutorna och IVF. 
Jag märker själv hur dålig jag har varit på att uppdatera om läget, men det är för att det har varit så mycket teater. För min egen del har det bara varit bra att ha någonting annat att fokusera sig på men jag ser att det har påverkat bloggen, youtube och mina sociala medier. Jag lovar däremot att vara bättre på att uppdatera er när det verkligen drar igång. Denna månaden har jag inte haft någonting alls att uppdatera om och då är det svårt att hålla sig konsekvent. 

Avslutningsvis vill jag tipsa er om pjäsen som både jag och Cristian medverkar i. Jag som regiassistent och han som huvudpersonen Tomas Källermyr. Bor ni i närheten rekommenderar jag starkt att komma till Fjärås Bygdegård i november för att se vårt spektakel. All information finner ni på hemsidan www.farsifjaras.se (som jag har skapat) och där kan man även boka biljetter. Jag kommer att vara på plats praktiskt taget alla föreställningar så då kan ni även säga hej till oss.

Gillar