Nöjen

ATT TÄNKA PÅ ANNAT

Idag är det inte vilket torsdag som helst, utan det är Valborg. Detta betyder långledigt för de människor som arbetar, själv är man ju sjukskriven på heltid och inte behöver tänka på sådant. 
Denna helgen kommer vi distrahera oss till max för vi ska ha besök av älskade vänner och ha spelhelg. I födelsedagspresent gav Cristian mig ett Harry Potter brädspel (trots att vi inte skulle köpa presenter till varandra i år..) som heter Hogwarts Battle och jag kan helhjärtat säga att det är mitt favoritspel någontin! Du får två tummar upp där, Cristian! 

Spelet går kort och kort ut på att man är varsin karaktär från Harry Potter och man ska köpa till sig Spells, Items och Allys för att kunna slåss mot Voldemort och hans anhängare. Man börjar med att spela Årkurs 1 och när man vinner den går man vidare till nästa årskurs och ju högre upp man kommer i årskurs, desto svårare blir det naturligtvis. Ni som är Harry Potter fans som jag, kan då lista ut att det finns 7 årskurser (nivåer) i detta spelet och i sista nivån ska man göra sönder Horrocruxer och tillslut döda Voldermort själv. 

Vi har spelat det en hel del redan men nu ska vi ännu en gång ge oss på att slåss i Harry Potters underbara värld med våra allra bästa vänner. Idag kommer Tobias & Frida och vi ska äta pizza, supa till lite och ja, spela spel. De testade på spelet förra veckan men gav inte spelet deras fulla uppmärksamhet, vilket innebär att vi totalförlorade. Jag tror därmed att vi får börja om från början med dom, så att dom inser vad dom gjorde för fel sist. Nu är det revanchdags helt enkelt och de är taggade. På fredag är det Lindas tur för revanch. Vi spelade ihop förra helgen och hon blev nog lika besatt som jag. Vi klarade årskurs 4 och kommer ge oss på Årskurs 5 och förhoppningsvis varva spelet tillsammans. Även vi ska äta och dricka gott och det ska bli hur kul som helst. Jag längtar!  

Jag är så tacksam över dessa vännerna. De har verkligen ställt upp för oss under alla åren vi känt dom. De kan inte vara enkelt att vara vänner med oss, med tanke på infertiliteten och nu detta, men dom visar gång på gång hur äkta vänner ska vara. De har själva inte haft det enkelt, men de tar ändå sig tid till oss och det är ytterst tacksamt. Ni är kärlek! <3

Gillar