Min cykel

8 DPO

Inlägget innehåller reklam genom affiliatelänkar för Kronans Apotek

 Idag är jag 8 DPO (dagar efter ägglossning) och detta är en mycket speciell cykel för mig, för detta är den första gången i mitt liv som jag fått ett positivt ägglossningstest.
Vi lyckades pricka samlag under dessa 2 dagar testen visade positivt och nu har det alltså gått 8 dagar. Jag brukar inte vilja analysera symptom då jag blivit besviken så många gångar, men eftersom detta faktiskt är en unik cykel ville jag skriva ner hur jag känner mig och vad min kropp har gett mig för symptom.

1. Acne
Oh my, denna acne! Ni som följt mig vet att jag får extrem acne av Letrozolen, men DENNA cykeln fick jag acnen EFTER medicinen och efter ägglossningen. Och det är galet mycket acne - överallt! Och stressad som jag är så kan jag inte låta bli att pilla på dom, så jag har nu sår över hela kroppen. Extremt oattraktivt! Ursch!

I samarbete med Kronans Apotek vill jag passa på att tipsa er om deras senaste erbjudande. De har just nu 25% rabatt på all deras Ansiktsvård - vilket passar perfekt nu när min hy är så hemsk som den är. Detta erbjudande löper ut den 28 maj och de har ett stort utbud på allt från ansiktsrengöring till ansiktskrämer och serums. 

2. Krampningar
På 4 dpo fick jag en krampliknande känsla vid vänster äggstock. Jag skulle beskriva det som mindre menskramper eller som träningsvärk. Detta har fortsatt fram tills idag och dyker upp lite då och då under dagarna.

3. Ömma bröst
Detta är ett symptom jag brukar ha strax innan mens, dock inte såhär pass tidigt i cykeln. Jag har inte haft någon ömhet i bröstvårtorna men däremot ett lätt tryck på mina underbröst samt sidbröst (om det låter vettigt)

4. Huvudvärk och trötthet
Ett vanligt symptom för mig på grund av min depression och de mediciner jag tar, men huvudvärken känns som att den har blivit mer intensiv de senaste dagarna.

Det är fortfarande ett bra tag kvar innan vi vet säkert om vi lyckats denna cykel och än så länge vågar jag inte hoppas. Jag har en känsla av att jag kommer bli helt knäckt om det visar sig att vi inte lyckats denna gången, då detta är den bästa chansen vi haft sedan start. Men jag kommer att fortsätta dokumentera mina symptom och hur resan går - detta är ju trots allt en blogg om att bli gravid.

Gillar